Plata si Livrare

Modalitati livrare: Fan Courier / SameDay Courier

Pentru toate comenzile cu valoare de minim 200 de lei transportul este gratuit oriunde in Romania.

Pentru comenzile cu valoare mai mica de 200 de lei transportul costa doar 19lei/17 lei si se realizeaza tot prin Fan Curier sau SameDay Courier oriunde in Romania in 24-48 de ore ( in functie de incarcarea curierului).

Produsele comandate inainte de ora 15:30
Produsele comandate inainte de ora 15:30 vor fi predate curierului in aceeasi zi, urmand sa fie  livrate in urmatoarea zi lucratoare.

Produsele comandate dupa ora 15:30
Produsele comandate dupa ora 15:30 vor fi livrate ori in urmatoarea zi lucratoare, ori a doua zi lucratoare dupa momentul confirmarii comenzii.

 

Modalitati plata:

  • Plata ramburs, cash sau card direct la curier in momentul livrarii.
  • Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar “ este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

     – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

     – “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.